Sen
Anotace: ...každý o něčem sní...
Chci báječnou ženu,
nejlépe herečku,
růžemi obsypanou vanu
a krásnou dceřičku.
K tomu taky jednoho syna,
jak by ten život byl prima.
Já a moje rasta mamča,
vychovávajíce dvě mimča.
Krásnej domek, malej bazén,
začínám snít jako blázen.
Ložnici se zrcadli všude,
kde to jenom "pude".
Na posteli s nebesi neřestí si užívat,
přitom oknem na západ slunce se dívat.
V koupelně pouze svíčkami si svítit,
nasládlou vůni z vodárky cítit.
A teď je čas probudit se,
zapomenout, zamyslet se,
co je vlastně realita a co pouhý sen,
pač zítra je tu další hnusný den,
který strávím ve svém starém bytu,
kde nemám herečku,
kde není slunečního svitu...
Komentáře (0)