vuuhhh mozna nejlepsi za dnesek a to jsem jich precetl dost :) Vsak vis..
14.11.2009 21:50:00 | Nergal
Budu se muset k ní vrátit ještě. Zarezonovalo mě tam pár věcí, tak si počkám, co z nich vyraší.
09.09.2009 09:32:00 | René Vulkán
Cavikózní úvod nabádá adresáta k určitému postoji k životu. Proměnný střed se v píjí do středu fyzického a již známého, kde zvídavý čumáček duše hledá pandořinu skříňku nebo nějakou tu třináctku.. (komnatu) :)
08.09.2009 11:34:00 | Sleepwalker