Jsem II
Anotace: Tak jsem opět zkoušel popřemýšlet nad tím co znamená v dnešním světě slovo jsem a výsledek si můžete sami přečíst...
Jsem kapka lásky,kterou nikdo nechce,
štěstí na dlani pokaždé mizející lehce.
Jsem jen smítko prachu u cesty,
stále stejné jako před léty.
Jsem zrnko písku na dně moře,
naděje skrytá na nejvyšší hoře.
Jsem duše bez těla,muž bez tváře,
zlato bez lesku,slunce bez záře.
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: jaroslava anna
Komentáře (2)
Komentujících (2)