Anotace: Už viděl jsem tunel se světlem na konci, uzamčený branou, ze slz stvořenou.
Doufám, že se ti už daří dobře a děkuji za pěkný komentář.:-) Zdraví je nade vše, jenže člověk si ho začne vážit, až když ho nemá. Tak ti přeji hlavně moc a moc zdraví!!!
24.11.2005 22:31:00 | ona
Ahoj Honzo.. Dlouho jsem Tady nebyla a tak jsem se hned musela podívat na tvá nová díla... No zjistila jsem že jsem tady nebyla opravdu dlouho.Co dodat ke tvým basním?No opět,Jsem ráda že tě tvé pero a fantasie neopustila.
Že tvé básně stále dávaji smysl,že tvůj cit je jako balsám pro mou duši a tvá slova je pastvou pro mé oči.Ještě jednou ti děkuji za tvé Nádherné BÁSNĚ!! Andrea: (xHakovaA) =o)
21.11.2005 18:39:00 | xHakovaA
..dvě Rusalky světlovlasé
tě drží za ruku..a dávají ti pít
tančí ti stále pro radost
dnů veškerých..v nichž toužís žít!!
15.11.2005 09:46:00 | šuměnka
Já bych si přála aby to, co jsi napsal nebyla i byla pravda...dej o sobě vědět..myslím na tebe...
15.11.2005 09:21:00 | Hančí
Tohle je tak úžasně napsaná básenka, a tak krásně zašmodrchaná, že vůbec nemám tušení, co si mám vyčíst mezi řádky... (prostě mi buňka má mozková osamělá dneska nějak stávkuje...:o(
15.11.2005 08:16:00 | Cecilka