MY DARK SOUL
V bezmoci a beznaději,
proklínám tenhle svět.
V prašivý posteli,
zimou se klepu,
kdo mi to chce závidět?
Malá,naivní holka,
co chce jen trochu pohlazení,
se teď na svět zezdola kouká,
a nenajde pochopení.
V hlavě tisíce myšlenek,
ale všecky spolu souvisí.
Chvíli v píči,v beznaději,
a prej buď holka nad věcí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)