Rudá růže
Anotace: "Au!", řekla Šípková růženka a usnula...
Rudá růže, symbol vášně,
sladká krev a hořké básně.
Bledá tvář, opuchlá víčka.
Teplo. Chlad. Na stole svíčka.
Na nebeské posteli
- byl tak sladký, nesmělý,
plný života a síly -
každý musí dojít k cíli.
Němá ústa, rudé růže,
jedna bota z hadí kůže.
Ticho. Klid. A vůně květů.
Zbývá říct poslední větu.
Rudá růže, černý rov.
Němá ústa. Nemám slov.
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, come-past traveller
Komentáře (2)
Komentujících (2)