Pozor na zlé myšlenky
Život není překážkou
mozek není zatěží
neměl bys žít s přetvářkou
a vědět na čem záleží.
Všechno co si pomyslíš
stává se i tvým cílem
pokud na to zle myslíš
cílem svým jsi stižen.
Mysli jenom na dobro
to je ta správná volba
nikomu nepomohlo
záporně se rouhat.
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Bíša, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)