Spartakovi druzi
Anotace: Tak třeba tuhle.
Hej druzi Spartakovi na cestu se dejte
Ještě se nechce umírat
A proto se ctí umírejte
Jak káže krutý světa řád
Zas písek arény se zbarví vaší krví
Lid bude jásat nadšením
Kdo přežije kdo umře prvý
Rozhodne gestem palcem svým
Už dávno minuly ty doby
Kdy na křesťanech hodovali lvi
A kdy druh druha bez lítosti dobil
A obecný lid lačnil po krvi
Ale kdež cožpak změnila se
Od těch dob lidská podstata
Dál leckdo chová se jak prase
A jiní hůř než prasata
Tak sedneme si do pohovky
Před sebou misku buráků
A pijeme krev z obrazovky
Z těch podprůměrných krváků
Pak noví druzi Spartakovi
Si zase půjdou po krku
Ne mečem ale jenom slovy
Ublíží člověk člověku
Rozhodnem prstem kdo je trop
Kdo zbude za vysokou zdí
Jak za těch Spartakových dob
A Velký bratr nad vším bdí
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)