Hříšná voda
Anotace: inspirace vodou, která je již dlouhou dobu hlavním tématem mých výtvarných prací
Hledíš do vody
vnímáš země dech
cizí podvody
z nich mráz po zádech.
Hladíš ji ve tmě
cudná uniká
však dotek letmě
hříšně odmyká.
Kde jsou jistoty
všeho čím byla?
Místo čistoty
krev tě omyla.
Byl to první hřích
ptáš se sebe sám
šumí vody smích
tvůj hlas nevnímán.
Přečteno 557x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, PrinceznaHeliovýchbalonků, J's .., enigman, Tacca
Komentáře (2)
Komentujících (2)