Napoleonská
Ach, to pro mě není,
nějaké druhořadé chvění.
Já první musím, musím být,
a vavřínový věnec kolem hlavy mít.
Já jen chci slávu a čest,
vše ostatní jen do obličeje pěst.
Já první musím, za každou cenu, být,
a vavřínové věnce vítězů mít.
Komentáře (0)