Chop, pochop
Nevím, nechápu proč,
má lásko, řekni mi:
proč nechápu proč?
Ale to ty nepovíš mi.
Prázdné srdce,
a bije přece,
nechci, nechci,
ale bije přece!
Já, Ty a Svět…
To nejde dohromady,
a přitom krása tvá je jako květ,
a to pomlčím co vnady.
Já chtěl život šťastný, nevědomý, prázdný,
místo toho prázdný leda měšec,
a tak s očima v zem, bloudím jak oběšenec
utrhlý, ale stále bez života…
a to mne ničí víc než společnosti klec.
Přečteno 403x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Johoo, Kars, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, Aurelius, DIDADA
Komentáře (2)
Komentujících (2)