...protikladná...

...protikladná...

Anotace: ... ... ...

V zapomenutým svetru hledám zbytky tvojí vůně
a na jazyku bolí přítomnost nevyřčených slov.
Topím se ve všeříkajícím tichu,
přesto že vím, že
mlčet nikdy nestačí!
Prsty už zase zachytávám chyby,
které nikdy nestačím udělat
a můj stín
se ztrácí...
V mizejícím světle nenastálých nocí.
Tkaničky od bot na pevno rozvázané
a na podrážce vzkaz ze země nikoho:
Radujme se z vlastního neštěstí,
protože už nikdy nebudeme sami,
jen navždycky osamělí.
Autor Aranael, 07.09.2009
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: ještěrka Scara, aniger, Patrik Mališ, Pevya, Fenceless, el viento, J's ..
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No nádherné..fakt pěkné!O))

10.05.2010 23:57:00 | Patrik Mališ

zacatek se povedl...asi prvni dve tri vety

08.05.2010 21:28:00 | 4LJFilip

Moc hezká!

13.04.2010 15:49:00 | Pevya

Děkuji za hezké komentáře :)

08.09.2009 22:20:00 | Aranael

líbí moc...

08.09.2009 12:35:00 | el viento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí