Žít a zemřít pro malé věci
Anotace: hodiny netikají, zhasni
Sbírka:
Od A do Z
Zvláštní,
minuty utíkají.
Zhasni,
hodiny netikají.
Náskok času daly
a ten doběh je.
Není vše zlato,
co se třpytí,
přec hvězdy
po statisíce roků svítí.
Přináší radost
a polibky múz.
Ne okázalost,
ani rasismus,
co rozdělují společnost.
A třebas žít jen pro ně, nechť je ctnost!
Komentáře (0)