Pivní slavnosti
.
Sobotní podvečer, i když se stmívá
Tělo se brání a nechce jít spát
Armáda výčepních v rytmu se kývá
Rosí se půllitry, pojďme si dát.
Ostrovem jistoty pro Brňáka
Byla a bude ta viněta zelená
Rezavá milenka pro pijáka
Nezhyne náš pivní otčenáš.
Och Starobrno, buď pochváleno!
.
Přečteno 351x
Tipy 32
Poslední tipující: Paulín, mírně kousavý králík, Mario de Janiero, Kapka, enigman, střelkyně1, Psavec, Jarka, Bíša, jedam, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)