inej žene
Anotace: ...pravda bolí, lhaní víc
Sklamal si
V tajnosti
Ukryl si
Slová
Pre ňu/ tu inú/
-nič pre teba neznamená-
Kričal si na úst môjho mena
/Hviezdy sa posmešne zasmiali
A mesiac len smútil v kúte
Ubolený
Uplakaný
Neuniesol svoju vinu
Že nechal ma s tebou splynúť/
Tajomstvo naveky
Prekliate oblepí
Páskou našich zlostí
/revolver
Zanechaný
V telefónnej búdke
Akoby náhodou
Našiel majiteľa/
Tupá strela
/krváca mesiac od večera/
Vieš, nezniesol vinu,
Že nechal ma
S tebou
/ v mojej láske/
Tak krásne splynúť
Sklamal si
Písal si slová
Pre ktoré ľudia hynú
Inej
Pre Tú inú
Přečteno 288x
Tipy 20
Poslední tipující: Elisha, Kapka, mjh, fialová, Mraveneček, enigman, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, Zefi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)