.
...Bob Marley zazpíval mi
cestou do slévárny
don´t go, don´t go
I´ll see you no more
ta melodie si našla každý můj pór
pod mou kůži jeho hlasem
vetřela se
don´t go, dont´go
I´ll see...
jeho vlasy
zpívaly reggae o bezčasí
a moje boky se ho chytly...
zastávka a... všechno bylo v pytli
don ´t go, don´t go
you´ll see!!!
sorry, Bobe – já už musím...
.