A na vzpomínky prší...
Anotace: /Ozvěna po sobotním chmelovém retro mejdanu/
Stali a z úst se linula stárá slova
slova,utvářená se vzpomínkou
řeknem je znova
a v očích slzy štěstí
nostalgické navraty
kam můžou písně vest
možná rovnou do dětství
staré šaty
nenávratně mizí
můza naděje
srdce roztaje
z těch krásných cest
nadějí,a mejdanů
co věří,
že žijí
Nezestárnou
nahlas mlčí znova
písně jsou staré
jsou však vzdalenější
na vzpomínky prší
Přečteno 326x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Churry, Psavec, Jarka, Bíša, jedam, zelená víla, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)