..Blandus..
Anotace: ..takové (snad) měsíční nic..prohřeje velkou dlaň a malou ještě víc..
Zatoulaný smutek odráželo ticho
Srdcervoucí povyk vylét´na povrch…
Zamotaný příběh moh´mít stranu lichou
Kruté přítomnosti osud masku strh´…
Vyplašené klubko hřejivého chmýří
Schoulilo se rychle v naší náruči
Kožíšek mu v barvách šelmy sytě hýří
V pohlazení mnohém slastí zamručí…
Souputníkem stal se rázem pro andílka
Mazlivostí něžnou dny si zpestřují
V škádlivosti rozruch všechny do hry zviklá
Tomu, kdo ho vyhnal – tiše děkuji!
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, Kapka, enigman, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)