"Víkendová pocitovka"
Anotace: Všem krásné babí léto ... a i kdyby sluníčko na obloze nebylo ... v dušičce ať je stále ...
/Pátek/
Večer smutný,
temný, černý,
pláč a žal,
do rána věrný...
/jen pro vyslovené přání/
/Sobota/
Burčák jak chutnal,
ač zima byla,
venku u stánků,
trošku ožila...
/ač sprška krutých slov přišla/
/Neděle/
Korálky pouťové,
prstýnky darované,
potěší, ale nehřejí,
sic prý z lásky dané...
/ale z jaké, "po čem"/
-mám se stydět-
-či nenávidět-
-litovat-
-milovat-
-život dát-
-život vzdát-
...otázek spousty...
...život jen pustý...
...odpověď třeba je...
...realita však nepřeje...
... a již nic nehřeje...
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: bejbyyyy, Zefi, Isquieasuus, Kars, Paulín, Květka Š., Mbonita, Charibeja
Komentáře (6)
Komentujících (6)