Opona
Anotace: ...................
Opona padá
to páté dějství
potleskem končí
stará láska v prvním dějství poznaná
rudé růže na runách
znamení nám dává
zprávu ukrytou
v mladé mysli
ve které dobrodružná krev koluje
pod věží
rozbořené
bard ve své fantazii
princeznu zakletou vidí
temné mraky
rudé draky
nad ní vidí
jen v lidech umírá
fantazie
šedost okamžiků do myslí proniká
žádné sny
jen ticho a prázdnota v noci
o čem snít
když se v nic nevěří.
Přečteno 313x
Tipy 28
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, padající do neznáma, Tacca, dream in emptiness, enigman, Psavec, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lenullinka, zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)