Láska je akustická jako zpověď kytary
Tvé vlasy zůstávají plaché
a rozčmárané na stole suchým pastelem
Život se zdá být..
ve všech směrech neživoucí
a ta trocha lásky v každém z nás
za pár korun pomine
Cestuju prstem
v popelu, jenž po cigáru zbyl
..maluju tvou tvář
dávám si záležet na každém stínu
a těch pár tahů z čisté lásky
mi neodstraní z prstu špínu
Raději sfouknu..
Empatie je asi předem vyprodaná
a posílána lidem na dobírku
..to aby uvěřili v krach, v tíseň a v nezdary
..
ovšem láska je..
jako zpověď..
Přečteno 399x
Tipy 37
Poslední tipující: Elisa K., drsnosrstej kokršpaněl, DNA, Lioness, WAYWARD, stmivani.na.lepsi.casy, Emma Kulíková, Markéta G., Zefi, její alter ego, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)