Vysvětlení pro podivnou náladu večera osmého září
Anotace: ..ale básen to není :(
já nevím proč bych se jednou za čas nemohla vybrečet
jen tak
aby byl ze všechno komor a síní mýho srdce odstraněnej ten nepořádek
vždyt já jsem v pohodě a vím že život je v pohodě
ale jednou za čas to všechno musí ven
vždyt srdce máte tolik skulinek
a ty skulinky jsou plný prachu
kterej vyplaví už jenom slzy
tak se nediv
Přečteno 318x
Tipy 16
Poslední tipující: malá slečna, Vlk v rouše, prostě Zuzana, Thesssinka, jaňa, 6thSun, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)