Anotace: takhle nepíšu, ale někdy musím - mám spoustu tváří a každá je ta pravá.. někdy toho lituju
Tys to chtěla, ale ten chlápek je přesto dacan...Dovedu si představit i takovýho muže,kterej ti pomůže koupit pomeranče, odveze tě domů a ozve se až když...jste oba "v lajně"...
13.09.2009 10:28:00 | Churry
no chlapi jsou dacani :) a tady je to pěkně vystižený...a když se nad tím člověk zamyslí trochu víc tak dost hrůza...ani mi nepřijde že bys to psala ty...
09.09.2009 19:44:00 | jaňa