Kominíček
Potkala jsem anděla , měl v ruce ceduli:
" Ještě ne..."
a tak se tím řídím,
a nejen v neděli..
oči měl smutné,
a s tím snem
padal pod kola aut
"Ještě ne".. šeptám mu
Zarazil se
a v dojmu
se díval kdo to na něj mluví
Potichu
"Ještě ne", křičím
anděli
v neděli
tu buď
a já ti povím
to tajemství
a prý je tu pro všechny...
až mu to pošeptáte
přivede kominíčka
a on to vyplní
tak
jak má být
Přečteno 391x
Tipy 21
Poslední tipující: PacificTrans, PIPSQUEAK, Pevya, padající do neznáma, PrinceznaHeliovýchbalonků, northcarolina, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)