vynech, holka, promenádu
kde v kožichu jde nahý král,
do sítě slov pro parádu
blahý sen tě zamotal
vynech, holka, promenádu
kdo Samson je, kdo Dalila
co v báglu noci skrývá zradu
pro naivního motýla
***
Jiří senior
12.09.2009 20:50:00 | j.c.
.. mé štěstí
to je poběhlice ...
s necudným usměvem
jiným nabízí se
v pranýři lichá
v počtu sudém ...
11.09.2009 10:31:00 | HarryHH
Ušklíblo se štěstí? i to je lepší než nic.
Alespoň víme, že ještě je-pro nás i co jsme dole.
Závěr je moc dobrý.
10.09.2009 20:25:00 | s.e.n