asi do hloubky
Anotace: taková malá slavnost
A tak si rozbal ten dárek..ty moc těžké se lehce rozbijí.. a tak Ti dávám jiný.
Má zvláštní světlo, které nikdo nezničí.. a jen ty ho vidíš a máš
A teď máš zvláštní moc..
a tak leť..
Uvidíš
najednou
a vše bude v oblacích..
jak dlouho budeš chtít
a strach nebude..
Jen to vid
a později
do hloubky
to budeš umět
Nezlom si vaz..
Až přijde den, kdy to budeš umět dát dál..
z radosti.. dej
A nemusím k tobě jít.. a přicházet..
jsem s tebou..
a nikdy to neskončí..
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, piťura, Agniezka, Caracol, Bíša, PrinceznaHeliovýchbalonků, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Mbonita, Jar.n, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)