Tiché moře
Anotace: ..................
Tiché moře
příliv voní
fialová aura
magická síla té čarodějky
její vůně
je nádherná
ametysty na zem padají
runy jí dávají
směr její cesty
v labyrintu
kde je oslepená
rudým sluncem
jak krásná nymfa
tiše našlapuje
poznává
nová dobrodružství
mezi písmeny
plných lásky a bolesti
nesmí vidět sluneční svit
nás svět končí
žít se musí
ideálům se nevěří
na poušti klíč nachází
ke zlatým branám
svých snů
snad se jí
její sny splní
musí věřit
ke slunci se otočit nesmí.
Přečteno 307x
Tipy 30
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, enigman, dream in emptiness, Psavec, Mbonita, Kars, sestra-konec, Alasea, Dev_LATea_princess, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)