Anotace: nebáseň o měm aktuálním pocitu oficiálně nazývaném "nevím kudy kam", interně "jsem v prdeli"
Nezoufejte!!! Zvládli jsme to všichni (někteří sice na podruhý, ale zadařilo se a byli jen 2)... vy to zvládnete taky, neboj neboj;)
16.09.2009 00:00:00 | kleopatra.sedma
ty seš v prdeli, já jsem v prdeli, my jsme v prdeli. ale jinak OK, ne? :o)
10.09.2009 19:12:00 | W.O.K.O.
Jako báseň v tom shledávám ještě mezery, ale je mi sympatická tvá spontánnost a bezprostřednost. Neboj, všichni bojujeme a mnozí jsme " v pr....i".
09.09.2009 19:43:00 | Jana M.