Náměstí
Anotace: ..................
Uprostřed noci
temné půlnoci
když vlci po městě sní
rudé máky na polích hoří
nalezl jsem diamant
jablko z Edenu
v slepotě smutku
v rozkrojeném jablku
nalezl jsem anděla
v tajemném snu
když na nebi
motýli rozehráli své námluvy
plné lásky
vrátil mi čas
do okamžiku
než jsem Tě ztratil
kapky vody
radost ze setkání
horečka polibku
pláč štěstí
kapky slané
po tvářích stékají
nalezení té pravé
když hodiny odbily
tři rány
starý zvon k životu probudily
déšť tančí na střechách domů
lásko
miluji Tě
nechci aby
tato noc skončila
zítra
už mi víno chutnat nebude.
Přečteno 383x
Tipy 35
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Bíša, zelená víla, enigman, hašlerka, dream in emptiness, lennerka, Psavec, carodejka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)