Nemůžeme
Jde vrátit něco zpět?
Když dostaneš z matiky za pět,
můžeš to napravit..
Když uděláš krutou chybu,
když nechceš to tak,
chceš to dát zpět..
Vrazila si do zad kudlu,
nemůžeš to dát do klidu..
Ne, nevrátíš to,
uplavalo ti veslo..
Už není,
jen byla..
Ale když chceme,
napravit to můžeme??..
Komentáře (0)