Poznání
Hledat pravdu
a sešlapanými sandály
zavadit o pár zvonečků
a pak, se slzami v očích
stát se cestou
a s tichými úsměvem
zůstat sám
a čekat
až se pod útesem zklidní
rozvodněná řeka
a ty ukážeš, jak cestovat v řece suchou nohou
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)