Slza anděla II
viděl jsem slzu na chodníku
byla to zbloudilá kapka
anebo plivanec
v nebesích zaplakal anděl
nad světem pod oblohou
nad světem malicherných věcí
zbytečných hádek a sporů
nad světem, který nechápe
protože je svatý
vzpomínal na svoje mládí
když ještě neměl křídla
když chodil mezi námi
vzpomínal, jak se zrodil
z krůpěje vody
viděl jsem slzu na chodníku
byla to zbloudilá kapka
anebo plivanec?
kdo ví
musel bych ochutnat
Přečteno 502x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, labuť, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)