Unikající vzpomínky
Anotace: /unikají.unikají/
Unikají vzpomínky
a mně právě napadá
že černé kříže
nevolají slunce
co právě zapadá
navraty a konce
ustřihnuté myšlenky
objevená naděje
TA ČARUJE
A pak se ptá?
A pak se ptá.....?
když čas šeptá,
ustřihává copánky
jako včerejší vzpomínky.
Přečteno 303x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, Juraj Hrom, Gudula, Bíša, Marfuša, hašlerka, Jarka, zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)