kalich jsem hrdě chtěl dopít do dna,
ale jaksi hrdlo
bolestí hnusem ztvrdlo,
a na tváři mi zůstal škleb
mé srdce
rozkrájené jí si dáma v modrém
na barové stoličce popíjí black and white
jak je mě asi víte
ale je vám to fuk
čumíte na ordinaci
ale jsou i tací
co modlí se za mě
jenže ...
10.09.2009 21:57:00 | Lady L
Jednou jsme dole,
jednou nahore,
tezke je nase ziti,
kdyz srdce tluce v pokore
pak jemne city se vzniti.
Pro jednu lasku neplakej,
i kdyz to velmi boli
svet asi nebude jinakej
dusi jen laska zhoji.
10.09.2009 14:59:00 | carodejka
Tak zatni ruce do pěstí
a znovu skládej pro štěstí
mozaiku z kamínků v duši,
vždyť duši láska sluší.
10.09.2009 14:00:00 | Hazentla
Bravo, koukám, že na Vysočině se rodí nejen nádherné básničky a prej tam začaly růst i houbičky. Tak brzo u Brabenců:-)
10.09.2009 13:08:00 | Kars