Tančím
Tančím na měsíční
záři odlesku perel,
mí partneři jsou
hvězdy,
jemně
vyšívané stříbrné šedi
Valčík zpívá vítr,
mezi mraky,
námi,
mléčnou dráhou
Nasedneme na Pegase,
a necháme se unášet
tou září
Poletíme
Na hvězdnou planetu,
mezi květy slunečnic,
zlatavým listím
Cesta zpívá o podzimu,
a končí nárazem
na chladnou zem
po tolikáté
napořád
uchovám se ten sen
o tančící panence
Přečteno 364x
Tipy 14
Poslední tipující: Alien.v.v.s., lexus, Psavec, Bíša, Vlk v rouše, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kapka, padající do neznáma
Komentáře (2)
Komentujících (2)