ta ku.va mi už vadí
kouká na mě ospalé oko
ze zrcadla
jsem z toho lehce nervózní
měl bych jít spát
-
venku je zima
doma je teplo
-
škola mi poskytuje
duševní a fyzickou smrt
-
je lepší spát?
nebo znát?
je lepší stát?
nebo s teží sedět a neklímat?
-
měl bych se učit i jít spát
-
jdu spát
Komentáře (3)
Komentujících (3)