Anotace: mini
Hm. Co po těch ženskejch vlastně kdosi chce?
Jednu vadí tlachání, podruhý zas netlachání..
Avšak je to jen a jen kadýho věc.. Že? :)
11.09.2009 11:21:00 | Sleepwalker
jsi výborná Lady, teď sis něčím prošla, tak to stálo za to nasrání, ne? M.
11.09.2009 07:01:00 | Meriel
..hmm..vidím to tak..že nastane jakási chvilka..
..a jediné co se s tím dá dělat..
..je..přestat se..tak trochu ovládat..
..a s něčí fláknout..
10.09.2009 21:02:00 | isisleo
Prostě jsme tu emancipovanost moc pustili z řetězu. Nas*ané jsou díky tomu obě strany.
10.09.2009 17:06:00 | rybí prdy