..NeoCube..
Anotace: ..množství kuliček malých, v řetízcích v prostor se valí..
Zajímavá souhra lidské bystrosti
stvořila si dokonalost malou
Vtip je právě v představivé hravosti
soupis vzorce nemá formu znalou …
Smíchá se jen železo a neodym
přidává se také trochu boru
Výsledek je ve výsledku tvrdej dým
O tom ani bez toho ni sporu…
Jednoduchost prostorově stavěná
magneticky mění tvar i místo
V tenké vrstvě niklu zářně oděna
vynutí si v čase chvilku jistou…
•
Zajímavé na magnetech také fakt
že svou vlastní váhu přesahují
Na mou duši, mnohdy prý i tisíckrát
(K technice je dát však neriskuji …)
Přečteno 378x
Tipy 15
Poslední tipující: Zefi, hašlerka, carodejka, labuť, enigman, Psavec, Bíša, Mbonita, Marfuša, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)