Anotace: Ač smutno mi je...z veršů svítá naděje...možná zítra ji bude méně...ale třeba naopak i více? Nevím... Vám přeji sluníčko a jen usměvavé líčko...a láskyplné srdíčko :).
Věř a víra tvá tě povede a ukáže správnou cestu.
Jen tak dojdeš ke štěstí.
Posílám pohlazení.
ST.
10.09.2009 22:52:00 | Paulín
Kytičko voňavá co to tu čtu?
Cestiček milión a na mnohých čeká on našeho srdce šampión.
Přeji ti ať andělé ti ukáží cestu k nádhernému městu, plného lásky, kde se nenosí falešné masky.
Ale musíš ty sama udělat první krok.
Zkoušej, máš možnost se ptát a odpovědi dostávat.
Požehnaný ať je každý oka mžik tvého života.
10.09.2009 18:22:00 | Lady L