Srdce
Anotace: Tepe! řídí každý můj krok, jsem jeho otrok…
Tepe!
řídí každý můj krok,
jsem jeho otrok…
duní hluboce… a ještě hlouběji,
dává mi životní naději
co chce… to si se mnou dělá,
mysl má mu patří celá
přes čtyři komory….
( sodomy gomory )
…krev proudí divoce
jak z džungle opice,
prudce a bohémsky cítí,
s ním se životem řítím…
……raduji se… i trpím
srdce!… moje spása
zběsilost a krása
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (1)