Poutník jenž nenašel...
Anotace: Co k tomu dodat... doufám, že se bude líbit! A chci komentáře... jakékoli (>_<)V
Jsem poutník na cestě,
která mne svedla …
Jsem hledač pokladů,
jež jsem nenašel …
jsem Santiago co pluje
tam na pokraj světla
co pro lásku a důstojnost
dále nezašel …
Jsem zbabělec jenž ovečky své ztratil,
ale zatím za to nezaplatil!
Půjdu tam
a do světla pozvednu svou tvář …
a pak …
ve bělostném rouchu …
Mne cizí ruce pozvednou …
… ve dubové rakvi na oltář!!!
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: brooklyn, Duhová, Fenceless
Komentáře (4)
Komentujících (3)