Na konci vesmíru
Na konci vesmíru
tam kde začíná
cesta fantazie
horská dráha
vede nás
spletitými chodbami času
motýlí křídla
vyrůst ze snů
poznat ztráty a konce
přátelství
prvních lásek
každý chrání
svá tajemství
nové bolesti
staré jizvy
měsíční svit
v krvavém úplňku
probouzí skryté myšlenky
šelmy zapomenuté
vlkodlaky v lidech
chuť po krvi
labyrint času
lidské duše mění.
Přečteno 326x
Tipy 37
Poslední tipující: NikitaNikaT., její alter ego, Bíša, hanele m., Denael, Tacca, Quigleika, Gudula, labuť, dream in emptiness, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)