Anotace: Jedna trochu starší, parafrázovitá (pozor, przním klasika) a možná i zamyšlenější.
pekné zamyslenie, viackrát som prečítal, je hlbšie ako sa na prvý pohľad zdá, a je to reálne
ST
12.09.2009 00:18:00 | Juraj Hrom
Myslím, že klasik by byl potěšen. I božský Kája si rád poslechne umné předělávky, napodobeniny či vtipné parafráze svých hitů...
Apropó: Tak to klidně oprav, tady se to smí...
10.09.2009 23:56:00 | Špáďa
Jojo, on ten poslední verš mohl znít
"že jsou se zemí spjati"
Ani nevím, proč jsem to tam tak nedala, když už przním klasika. Snad se pan Neruda v tom hrobě moc neobrací.
10.09.2009 21:51:00 | divoska_jaja