XxXxX
Klopýtal jsem přes hory až k tobě
A chtěl si odpočinout
Když viděl jsem svůj odraz ve vodě
Nemohl jsem spočinout
Nebyla to má tvář, co jsem viděl
Kam poděli se mé rysy?
Vždyť toto všechno jsem nikdy nechtěl
Podepsali se na mě špásy
Láska ze mě udělala slepce
Vzala si můj vnitřní zrak
Velmi dlouho jsem šel s tebou z kopce
Nahoru už nevím jak
Tak teď stojím zmrzačený dole
A mám spousty cizích věcí
Však moje ruce jsou celé holé
Proč ty u mě stále klečíš?
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, PrinceznaHeliovýchbalonků, Sweet KiWi, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
Komentáře (0)