Anotace: Tak jsem zase tady, jako kdyb se tím něco změnilo:D Láska sice dává křídla, ale umí rozdávat i kopance....přímo do srdce...
...nedá se nic dělat, "to muší bejt" , jinak by asi byl člověk hotovej necita, drahé poznatky, ale potřebné...
25.09.2009 19:06:00 | Lota
...takovou tu nasranost, smutek, bezmoc umíš vyjádřit daleko lépe ...no nic ...svět se nezastavil a točí se dál ...víš to?! ...
11.09.2009 15:59:00 | WhiteSkull