Kraťasy...
Anotace: ...inspirováno literárními velikány...
Zeptal jsem se Gulivéra
proč maj obři krátký péra
řek mi, že prej za ně
musej platit daně
A sto roků nazpátky
odváděli desátky
výběrčí je šacovali
zkracovali, zkracovali...
Už odpověď znám
na to nač se ptám
a vy se teď divíte
co vše se zde dozvíte...
Přečteno 447x
Tipy 31
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Agniezka, enigman, Dota Slunská, jita.1965, Jarka, Zpátky, Bíša, Psavec, janewe, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)