Je dobře se tak navracet........
Anotace: /lety,kroky,křídla/
Lety z citem vážky
ukáží dávné lásky
něco co v těch časech
zůstane na slovech
Kroky z lehkostí lamy
hltají slova z tlamy
jsou ale v obrazech
než dojde jim dech
Křídla mlčících havranu
slov,v kterých se zastanu
co z hvězd,co vidíš v zrcadlech
je to ale na dlouhý běh
mlčí slova,mlčí svět
je dobře se tak navracet
Přečteno 324x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Churry, malý lachtánek, Bíša, Juraj Hrom, Mbonita, labuť, Jarka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)