Postesknutí ...
Anotace: ***- ... k ohlédnutí ...
.
.
být tak potokem ...
skákal bych si z kamene na kámen
... a myl dívkám nohy ...
kdybych byl ale prorokem,
s tajemstvím světa seznámen .. ..
vinil bych z nepřízně .... mé bohy ...
tolik mi mohli umožnit,
... a serou na mé vlohy ...
*
--------------------------------------------------------
.
Comment pro Michala Kvido ... Báseň - potokem
11.9.2009 10:54 | HarryHH
Přečteno 364x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Alci, chroust17, Jaromila, Jana M., René Vulkán, Marfuša, Psavec, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)