jen tak 5
Restituce
poslouchejte kruci kluci
co mohl jsem dostat v restituci
vod tety z Ety stoletý
fabriku na parkety
tři pozlacený trumpety
a lány polí osetý
jó je to v řiti zakletý
Benešovy dekrety
U Beretů
ve stínu bříz pivo má říz
první i poslední
v tom horkým poledni
v zahrádce U Beretů
propil jsem kliku z flašinetu
teď místo hudby rozjetý
jen listy těch bříz šumí
ptáci jsou z toho na větvi
a počítaj mi rumy
jsou už jak moje stará
taky mi nerozumí.
Pracovní soboty
V pracovní soboty
v nočním klubu v Dubu
ohrnujou choboty
dámy pánům z líce k rubu
kafilérie
V mrazáku na háku
mám dvě kýty z herky
od mý Věrky z kafilerky
když oklepu zmrzlý mouchy
a voškrábu plíseň
je to žrádlo jedna píseň
Kafilérie z Kalifornie
mrtví bestie dovoz z prérie
její akcie jdou vzhůru jak árie..
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Mario de Janiero, Psavec, labuť, hašlerka, Květka Š., Elisha
Komentáře (5)
Komentujících (3)