Zmatek
Zmatený emoce
z budoucna strach
podivný "nemoce"
stabilní krach
Šílený stavy
chuť brečet chuť se smát
na kolenou klečet
o lásku se prát
Potichu vedle něj
nedat nic znát
tohle je beznaděj
nebuď jen kamarád
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Bíša, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)